Club Esportiu de Sords de Lleida

Gràcies al Club, les persones sordes de Lleida disposen d’un espai que promou la participació esportiva i que permet relacionar-se i socialitzar amb activitats més lúdiques i dinàmiques. Les activitats físiques mantenen els associats actius, fomenten el treball en equip i la competitivitat.​ Anualment, s’organitzen trobades i campionats en l’àmbit nacional i estatal.

PETANCA

L’objectiu és llançar les boles el més a prop possible del bolig, llançada anteriorment per un jugador, amb tots dos peus a terra i en posició estàtica des d’una determinada zona.

DARDS

Cada jugador intenta puntuar a cada número de l’1 al 20 i al centre de la diana en ordre. Cada jugador pot llançar tres dards per torn. En cas d’assolir el número desitjat, aquest jugador haurà d’intentar encertar el número següent de la seqüència. El primer jugador que arribi a la diana serà el guanyador.

ESCACS

És un joc de taula entre dos contrincants en què cadascun disposa a l’inici de 16 peces mòbils que es col·loquen sobre un tauler, dividit en 64 caselles o escacs.

Desplaça cap amunt